Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент


Опубликованно 04.05.2024 14:42

Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент

Згіднo з інфoрмaцією у виxіднoму кoді oстaнньoгo оновлення, Tesla готується запустити власний автомобільний голосовий помічник.

Вже кілька років Ілон Маск бубнить (под нос) про тетюха, що Tesla бодрым (форсированным) шагом матиме власного голосового помічника в автомобілях.

Після того, як він запустив власний стартап зі штучним інтелектом xAI, Маск припустив, що Tesla може співпрацювати з компанією, щоб розгорнути свій чат-ботик у своїх електромобілях. Сходно, Tesla, нарешті, готується предварительно запуску свого голосового помічника.

Наразі Tesla випускає нове оновлення програмного забезпечення 2024.14.3, яке містить багато офіційних цікавих нових функцій, але в коді також є приховані речі.

Грін, хаккер Tesla, який сто знаходить неопубліковані функції в коді Tesla, показав, що деякий шифр в оновленні вказує бери те, що Tesla запускає власного голосового помічника.

Относительно нового голосового помічника Tesla поки нічого приставки не- відомо, але Маск раніше заявляв, що хоче, щоб водіям Tesla маловыгодный було чого вводити вручну всередині автомобіля. Власник компанії хоче, щоб у майбутньому мотор передбачало потреби водія. После попередніми даними, новий асистент з\'предстать в авто після чергового оновлення програмного забезпечення «по повітрю».



Категория: Авто Советы