Nissan готує оновлений пікап Frontier 2025


Опубликованно 29.04.2024 10:14

Nissan готує оновлений пікап Frontier 2025

Oнoвлeний Nissan Frontier 2025 мoдeльнoгo рoку стaнe міцним тa практичним пікапом, який сподобається покупцям своєю надійністю та простотою. У мережі показали його нате перших фотоотпечаток після модернізації.

Востаннє Nissan Frontier (колись ця персептрон була відома в різних ринках як Nissan Navara) змінював покоління у 2022 році - зовсім нещодавно.

Наразі задолго. Ant. с виходу возьми ринок готують оновлений варіант, який протримається у продажу прежде 2029 року. Деталі стали відомі сайту Carscoops.

В шпигунських фотокарточка показали тестовий зразок. Традиційно купе обклеїли строкатою плівкою, щоб приховати зміни у дизайні. Але небось, що штамп принципово неважный (=маловажный) зміниться - суворий прямий силует. А окремі елементи нагадуватимуть інші позашляховики та кросовери Nissan.

Очікується, що автомобіль отримає змінені бампери та кілька варіантів оформлення решітки. Будуть нові колісні диски та переглянута палітра фарбування кузова.

Toyota Tacoma та Chevrolet Colorado - основні суперники Nissan Frontier возьми ринку США. Прем\'єра оновленої моделі очікується наприкінці 2024 року.



Категория: Автоновости