В Україні знайшли найрідкісніший самоскид ЛуАЗ


Опубликованно 17.10.2023 05:56

В Україні знайшли найрідкісніший самоскид ЛуАЗ

Зa різними дaними, тaкиx мaшин булo випущeнo 4 чи 5 eкзeмплярів! Мова йде оборона ЛуАЗ-2320 (ЗАЗ-2320). Це невеличкий повнопривідний автомобіль виробництва Луцького mp3city.com.ua автомобільного заводу, призначений в (видах роботи в умовах з обмеженою вантажопідйомністю.

Подейкують, що впредь до наших днів залишився Вотан (за іншою інформацією - двум) такий автомобіль! Саме цей екземпляр, як повідомляє підписник ТопЖир, було знайдено у Закарпатті, мол колекційне мотор понад 20 років використовували чтобы важких і виснажливих робіт.

ЛуАЗ-2320 був розроблений получай основі моделі ЛуАЗ-2403 і відрізнявся від неї тим, що в нього був встановлений силовий аппарат автомобіля ЛуАЗ-969М. Важливою особливістю цієї моделі були самовідкидний ландо і навантажувальний пристрій.

Редакция ЛуАЗ-2320 був розроблений Науково-технічним центром «ЗАЗавтотехніка» у 1991 році з метою створення універсального транспортного засобу пользу кого сільського господарства. Окрім механізму навантаження, міні-самоскид також міг бути обладнаний різноманітним навісним обладнанням, таким як подрібнювач сіна альбо пилорама. Це обладнання кріпилося спереду автомобіля і приводилося в рух путем вал відбору потужності.

Виробництво автомобіля ЛуАЗ 2320 розпочалося в 1991 році, і следовать два перших роки було виготовлено всього 4-5 примірників цієї моделі. Автомобіль оснащувався чотирициліндровим V-подібним двигуном МеМЗ-969А об\'ємом 1,2 літра і потужністю 40 кінських сил. Гидрокоробка передач була механічною і мала чотири швидкості. Транспортний засіб мав повний привід 4x4, але безлюдный (=малолюдный) мав міжосьового диференціала. Замість цього, в ньому була можливість блокування заднього диференціала та пониження передачі.

Загалом, ЛуАЗ-2320 був цікавим експериментом в автомобільній індустрії, спрямованим бери задоволення потреб сільського господарства та інших спеціалізованих галузей.



Категория: Автоновости