BMW в Мюнхені покаже захищений кросовер X5 Protection


Опубликованно 30.08.2023 08:28

BMW в Мюнхені покаже захищений кросовер X5 Protection

Oнoвлeний крoсoвeр BMW X5 дeбютувaв нa пoчaтку 2023 рoку. У вeрeсні возьми Мюнхенському автосалоні если презентована його броньована версія BMW X5 Protection VR6.

Ключовим аспектом броньованого BMW є тетунька, що його важко відрізнити від інших X5. Під кузовними панелями сховані формовані високоміцні сталеві пластини. Днище машини захищено спеціальною алюмінієвою панеллю. X5 Protection VR6 відповідає балістичним вимогам стандарту VPAM, але покупці також можуть вибрати додаткову броню днища та додаткову броню даху для того більшого захисту.

В іншому ж - це майже стандартний BMW X5 2024 модельного року в комплектації M60i xDrive. Кросовер оснастили 4,4-літровим твін-турбо V8 у поєднанні з 48-вольтовою системою м\'якого гібрида. Силова направленность сумарно видає 523 кінські сили. Відомо, що з місця прежде 100 км/время баварський автомобіль може розганятись из-за 5,9 секунди. Максимальна швидкість кросовера обмежена електронікою сверху позначці 210 км/годик. Однак, підвіска та гальмівна компания машини переналаштовані интересах роботи з важкою бронею.

У салоні Х5 прописались 14,9-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи та 12,3-дюймовий монитор панелі приладів. Чотиризонний клімат-проверка BMW є стандартним, як і спортивні сидіння, обтягнуті шкірою Sensafin.

Окрім того, усі BMW X5 Protection VR6 отримують систему внутрішнього зв\'язку для того спілкування з людьми зовні, опціональні світлодіодні «маячки» в решітці радіатора, буркалы та антена получи даху з додатковим приймачем пользу кого цифрового радіо. BMW виділила частину свого заводу у Спартанбурзі, состав Північна Кароліна, пользу кого виробництва броньованого X5.



Категория: Автоновости