Новий Volkswagen Tiguan 2024 повністю розсекретили


Опубликованно 13.08.2023 11:14

Новий Volkswagen Tiguan 2024 повністю розсекретили

Нoвітній крoсoвeр Volkswagen Tiguan трeтьoгo пoкoління пoмітили під полоса зйомок рекламної фотосесії в столиці Словенії Любляні. Фотография та відео з моделлю з\'явилися получи и распишись сайті Avtomanija.

Новий Volkswagen Tiguan офіційно презентують вследствие місяць нате автошоу в Мюнхені. Продажі кросовера почнуться під кінець нинішнього року.

З фотомордочка видно, що кросовер Volkswagen Tiguan 2024 підросте, зміниться зовні і стане виразнішим в вигляд. Його проектирование витриманий у дусі VW Golf 8 - з широкою решіткою радіатора і діодною вставкою між фарами. Ліхтарі розтягнуті сверху всю ширину кузова.

Помещение Volkswagen Tiguan 2024 у Любляні неважный (=маловажный) зняли, але його раніше показали нате офіційних карточка. Кросовер отримає віртуальний щиток приладів і громадный тачскрін.

Також получается відомо, що новий Volkswagen Tiguan збереже бензинові турбомотори об\'ємом 1,5 і 2,0 л, а також дволітровий турбодизель. Крім того, з\'будто гібриди потужністю 204 і 272 к.с., здатні проїхати задолго. Ant. с 120 км для електротязі.















Категория: Автоновости