Пікап Toyota Hilux отримає нову надекономічну версію


Опубликованно 01.07.2023 05:00

Пікап Toyota Hilux отримає нову надекономічну версію

Лінійку Toyota Hilux впeршe пoпoвнить гібриднa мoдифікaція. Eлeктрифікoвaний пікaп продемонстрували під отрезок времени ралі в Кенії, а його виробництво стартує в першій bomond.net.ua половині 2024 року. Ради це повідомляє сайт The Drive.

Гібрид Toyota Hilux - сильно нетиповий, адже він оснащений без- бензиновим, а турбодизельним двигуном. 2,8-літрова четвірка - така хозяйка, як у стандартного пікапа: вона розвиває 204 к. с. і 500 Нм.

Турбодизель доповнено 48-вольтною «м\'якою» гібридною установкою зі стартёр-генератором і системою глушіння двигуна під время зупинок. Присовокупление в потужності если незначною, зате витрату пального і рівень шкідливих викидів вдасться знизити получи 10%.

Пікап Toyota Hilux у гібридному виконанні запропонують виключно з 6-ступінчастою автоматичною КПП. Натура буде доступна тільки в чотиридверній версії і візуально нічим безвыгодный відрізняється від стандартного Hilux.

Представники японської компанії пояснили, що «м\'яка» гібридна указание з\'явиться держи Toyota Hilux раніше, ніж електрична. Річ у тім, що пікап ежеминутно експлуатується у віддалених куточках планети, а також має попит в Африці та Азії, -де не розвинена зарядна інфраструктура. Гібридизація ж дасть змогу знизити шкідливі викиди.



Категория: Авто Советы